Συμβουλευτική εγκυμοσύνης

Η συμβουλευτική εγκυμοσύνης είναι το ίδιο σημαντική για την εξασφάλιση μιας ήρεμης εγκυμοσύνης με τον προγεννητικό έλεγχο. Κατά τις επισκέψεις του προγεννητικού ελέγχου, αλλά και ανά πάσα στιγμή, βρισκόμαστε δίπλα στη μέλλουσα μητέρα.

 

Κατά τη συμβουλευτική η μητέρα ή το ζευγάρι πρέπει να νιώθει ελεύθερο να θέσει στον ιατρό οποιοδήποτε ερώτημα, ανησυχία ή απορία που σχετίζεται με την ίδια τη διαδικασία της εγκυμοσύνης και του τοκετού, τις εξετάσεις του προγεννητικού ελέγχου, το ατομικό και οικογενειακό ιστορικό, την περίοδο της λοχείας, αλλά και τις ψυχολογικές προεκτάσεις της εγκυμοσύνης και της μητρότητας. Η συμβουλευτική μας επιτρέπει να προσφέρουμε εξατομικευμένη ιατρική βοήθεια, καθώς η εγκυμοσύνη αποτελεί μια περίοδο πολύ προσωπική και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

 

Η ομάδα του Cyprus Advanced Gynaecological Surgery   θα σας καθοδηγήσει με ασφάλεια και ηρεμία σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης, εξασφαλίζοντας τη μαιευτική φροντίδα και τον τοκετό που κάθε γυναίκα επιθυμεί και αξίζει.